ERASMUS DAY ETKİNLİĞİMİZ

12.10.2023 160

Kurum olarak öğrencilerimizi Erasmus+ fırsatları hakkında farklı ve eğlenceli bir atmosferde bilgilendirdik.  Öğrencilerimize bilgi verdikten sonra Erasmus+ ve Erasmus Days logolu Pastalar yapıp okulda Erasmus Günü'nü kutladık. Etkinliğimize Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünden Avrupa Birliği ve Dış İlişkilerden sorumlu  Şube Müdürümüz Hasan Kahraman,  Mesleki Eğitim Hizmetlerinden sorumlu, Şube Müdürümüz; Tuba Buket Aydemir, Uşak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  Arge departmanının Erasmus+ proje koordinatörü Şirin Yörük, stratejik plan uzmanı. Serap Değirmenci Arıkan , proje koordinatörü, Nesime Ertan Özen, Okul Müdürümüz, Alaettin Tuncer, okul idarecelerimiz ve  Okulumuz öğretmenleri  katılımıyla coşkulu bir kutlama yaptık.  Görev alan öğrencilerimize ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

12-10-202312-10-202312-10-202312-10-2023